KOlmospalju

Kolmonen, ripaus hillittyä luksusta

Muutaman vuoden kahden paljun rallia pyöritettyämme aloimme pohtimaan, olisiko jo nyt kolmannen paljun aika. Haaveissa oli yhdistellä ykkösen sekä kakkosen parhaat puolet ja lisätä tähän yhdistelmään hieman uusia mausteita. Suunnitelmat kokoon saatuamme ryhdyimme jälleen rakennuspuuhiin.

Allas-kärry -kokonaisuus pysyi samana, hyväksi todettuna yhdistelmänä. Kärry on kotimainen ja valmistettu mittatilaustyönä. Kuljettamiseen riittää B-ajokortti. Allas on valmistettu Suomessa ja se on hygieenistä ja helppohoitoista pulverimaalattua merialuuminia. Altaassa on integroitu, tehokas puulämmitteinen kamiina. Puulaadusta riippuen lämmittämiseen menee aikaa n. 3-4 tuntia. Allas on kauttaaltaan eristetty ja siinä on paksu, eristetty kansi, joten vesi pysyy pitkään kylpylämpöisenä. Altaan vesitilavuus on 1600L ja kylpyyn sopii noin kahdeksan henkilöä yhtäaikaa. Ulkokuori toteutettiin kestävällä ja helppohoitoisella komposiittipaneelilla ja portaat komposiittilaudalla. Tukevat tukikaiteet tekevät paljuun nousemisesta ja poistulosta turvallista ja helppoa.

 Paljun tyylikäs valaistus tuo lisäturvaa ja luo luxustunnelmaa kylpijöille. Kolmospaljuun luotiin valaistuksella uudenlaisia yksityiskohtia varsinkin altaan ulkopuolelle ja portaikkoon. Näitä RGB-valoja ohjataan kaukosäätimellä. Allas on varustettu sekä yksivärisillä että monivärisillä allasvaloilla, joista voi valita käyttääkö vain toista vai molempia yhtäaikaa.

Äänentoistolaitteistoa muokkailtiin jonkin verran. Kuitenkin ykkös- ja kakkospaljua mukaillen toteutettiin myös tämä kolmas. Kaiuttimet sekä ainutlaatuiset jalustat pysyivät kuitenkin samanlaisena, kuin aiemmissa paljuissamme. Myös tästä paljusta löytyy järeä subbari ja laitteistoa ohjaillaan erillisellä vahvistimella. Musiikin toisto onnistuu kolmospaljussa radion kautta tai bluetoothilla halutusta lähteestä. Soitin sekä poreiden pneumaattinen katkaisija ovat näppärästi käytettävissä myös altaassa kylpiessä.

HINNASTO:(SIS.ALV24%)


200€/MA-TO (KOKO ALKUVIIKKO)
250€/PE-SU (KOKO VIIKONLOPPU)

Hintamme sisältävät aina paljun pesun sekä desinfioinnin.