Ykköspalju

Palju, josta toimintamme sai alkunsa

Lempilapsemme eli ensimmäinen paljumme valmistui vuonna 2014. Aloittaessamme suunnittelemaan ja rakentamaan tätä yksilöä tavoitteenamme oli saada aikaiseksi jotain aivan erilaista kuin muut vuokrattavissa olevat paljut. Hifimiehenä minulla oli alusta asti tiedossa, että haluan tämän paljun sekä näkyvän, että kuuluvan kauas, laatua unohtamatta!

Paljun runko on kotimaista käsityötä ja se on valmistettu hygieenisestä pulverimaalatusta merialumiinista. Altaan tilavuus on 1600L ja kylpijöitä mahtuu samanaikaisesti noin kahdeksan. Altaassa on integroitu tehokas kamiina, joten lämmitys hoituu nopeasti puulaadusta riippuen 3-4 tunnissa. Allas on kauttaaltaan eristetty ja siinä on paksu, eristetty kansi, joten vesi pysyy pitkään kylpylämpöisenä. Myös kärry on valmistettu Suomessa mittatilaustyönä. Kuljetus onnistuu B-ajokortilla.

Paljun ulkokuoren materiaaliksi valittiin näyttävä, turkoosi lasi. Pinta on valaistu epäsuorasti lasin takaa, joten palju on erittäin näyttävä ja turvallinen myös illan hämärtyessä. Paljun portaista muodostuu pieni ”terassi” joka on valmistettu kotimaisesta komposiittilaudasta. Se on valaistu led-spottivaloilla, jotta se olisi turvallinen myös pimeällä. Portaikossa on myös tukevat tukikaiteet helpottamassa paljuun menoa ja poistumista.

Porejärjestelmää ohjataan pneumaattisella kytkimellä paljun reunasta ja altaassa olevia RGB-sisävaloja ohjataan terassiin kiinteästi asennetusta kaukosäätimestä. Sisävalojen värit ovat täysin kustomoitavissa kirkkautta myöten, joten ne takaavat viimeisen silauksen täydellisiin bileisiin!

Äänentoistolaitteisto on suunniteltu ja toteutettu niin, että se kestää Suomen ankarat sääolosuhteet ja lämpötilavaihtelut. Kaiuttimille on suunniteltu ainutlaatuinen jalustaratkaisu, jossa ne ovat optimaalisella korkeudella paljuilijoihin nähden. Subwoofer löytyy paljun penkkien alta ja jytisyttää sieltä tarpeen vaatiessa oikeinkin järeästi. Laitteistoa käskytetään erillisellä vahvistimella. Ykköspaljussa on mahdollista kuunnella musiikkia cd-levyltä, muistitikulta, radiosta tai haluamastaan lähteestä bluetoothin kautta. Laitteisto, poreet ja valaistus vaativat toimiakseen verkkovirran.

HINNASTO:(SIS.ALV24%)


200€/MA-TO (KOKO ALKUVIIKKO)
250€/PE-SU (KOKO VIIKONLOPPU)

Hintamme sisältävät aina paljun pesun sekä desinfioinnin.